حجت الاسلام ابراهیم زاده؛ معرفت، علم و حلم از شاخصه های مهم امام حسن مجتبی(ع)است

رئيس اداره تبليغات اسلامي فومن و شفت گفت: نكات فراواني در زندگي امام حسن مجتبی(عليه السلام) وجود دارد كه معرفت، علم و حلم از مهم ترين آنهاست.

به گزارش روابط عمومی اداره تبليغات اسلامي شهرستانهای فومن و شفت ، حجت الاسلام عليرضا ابراهيم زاده ۱۰ تیر ۹۴ در شب میلاد فرخنده کريم اهل بيت امام حسن مجتبي (عليه السلام) ضمن تبريک این مناسبت فرخنده طی سخناني، به بيان گوشه اي از ويژگي هاي شخصيتي آن حضرت پرداخت.

وی با اشاره به شخصيت امام حسن و امام حسين (عليهما السلام) از ديدگاه نبي اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) بيان داشت: امام حسين(عليه السلام) به صورت قيام کننده و امام حسن مجتبي (عليه السلام) نيز در نقش صلح ظاهر شدند و ايفاي هر يک از اين نقش‌ها به اقتضاي شرايط دوران امامت ايشان بر مي‌گشت.

رئيس اداره تبليغات اسلامي فومن و شفت ادامه داد: آنچه را که امامت اقتضا مي‌کند بر اساس فهم امام از مسائل سياسي آن زمان است و امام تنها به وظيفه خودش عمل مي‌کند.

این کارشناس دینی با بیان اینکه معيار زندگي امامان معصوم (عليهم السلام) عمل به وظيفه‌اي است که در هر شرايطي برايشان تبيين شده و بايد در اين زمينه به درستي تصميم بگيرند خاطرنشان کرد: زمان امام حسن مجتبي(عليه السلام) شرايط به گونه‌اي بود که چهار خليفه حکومت کرده بودند و آخرين خلافت به حضرت علي (عليه السلام) رسيده بود.

وي با بيان اينکه در اين زمان مباحث انحرافي در جامعه رواج يافته بود تصريح داشت: بايد اين جريانات که پس رحلت حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) به وجود آمده بود با يک ظرافت خاصي پيگيري شود و آن ظرافت خاص توسط امام حسن مجتبي(عليه السلام) که داراي علم و حلم خاصي بودند انجام شد.

ابراهیم زاده ادامه داد: امام حسن مجتبي (عليه السلام) با وجود صحبت‌هاي ناروا و برخوردهاي ناجوانمردانه حکومتي‌ها سراسر حلم بود.

رئيس اداره تبليغات اسلامي فومن و شفت اظهار داشت: انحراف در زمان اين امام همام به قدري جدي بود که ولايت و نبوت به خلافت تبديل شده بود. ايشان در اين دوران در نهايت صبر و بردباري تصميم‌گيري کرده و به مهره‌سازي مي‌پرداختند.

وی با بيان اینکه امام حسن(عليه السلام) براي مهره سازي مردم را بر سر سفره محبت آورد و اين مسئله يکي از برگ‌هاي برنده‌اي بود که امام حسن مجتبي(عليه السلام) به کار برد افزود: امام حسن (عليه السلام) با حلم و بردباري سفره‌هاي کريمانه را پخش کرد، دست فقرا و ايتام را گرفت و به همين دليل به کريم اهل بيت(عليهم السلام) مشهور است.

این کارشناس حوزه دین ابراز داشت: به دليل انفاق‌، صدقات و انعام عمومي که امام حسن مجتبي(عليه السلام) در آن زمان براي تربيت نفوس انسان‌ها انجام داد توانست پايگاه‌هاي مقاومت ايجاد کرده و فرماندهاني تربيت کنند تا سربازان امام حسين(عليه السلام) در کربلا باشند.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با بيان اينکه يکي از مسائلی که مي‌تواند مردم را از راه حقيقي منحرف کند نخست قدرت و سپس پول و ثروت است خاطرنشان کرد: بايد اوضاع سياسي آن زمان را تجزيه و تحليل کنيم و شرايط امام حسن(عليه السلام) را در آن زمان بسنجيم.

رئيس اداره تبليغات اسلامي فومن و شفت گفت: براي اينکه مردم را از ولايت جدا کنند افرادي را در زمان پيغمبر که خوش نام بودند با فرستادن کيسه‌هاي آرد، نان، پول، وعده دادن مقام به ويژه مقام‌هاي دولتي و خلافتي خريدند و حتي کساني که خوش نام بودند براي اينکه از نام آن‌ها سوء استفاده کنند با پول و مقام آن‌ها را خريدند و شرايطي را براي امام حسن(عليه السلام) به وجود آوردند که چهره‌ها با رفتن پول و دادن قدرت زير لاک نفاق پنهان شدند.

وي عنوان داشت: جبهه نفاق در زمان امام حسن(عليه السلام) به گونه‌اي شکل گرفت که گفتند اگر بخواهيد ما يک شبه امام حسن را به شما تحويل مي‌دهيم که اين مسئله نشانه عدم شناخت ولايت است.

ابراهیم زاده در پایان تاکيد کرد: اگر مردم ايمان و حقانيت را بشناسند سر سفره نفاق نمي‌نشينند و اگر ولايت را به معناي واقعي کلمه درک کنند حاضر نيستند ولايت را با همه دنيا عوض کنند

این خبر را به اشتراک بگذارید :